PersonvernerklæringSist oppdatert: 01.09.19

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Renglede.no AS samler inn og bruker personopplysninger. Her vil vi gi deg overordnet informasjon om vår behandling av personopplysninger.

Renglede.no AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som benyttes.

1.     Innsamling av personopplysninger

Vi behandler opplysningene dine ved følgende tilfeller:

  • Dersom du har bestilt en av våre tjenester
  • Dersom du har sendt oss en forespørsel om tilbud på en av våre tjenester
  • Dersom du har søkt jobb hos oss

2.     Dine rettigheter

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til [email protected]. Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

Du har rett til å be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.

Du har rett til å be oss endre opplysningene vi behandler om deg dersom disse skulle være misvisende eller feilaktige.

Du har rett til å be oss slette dine personopplysninger dersom formålet med behandlingen er fullført, og vi ikke er lovpliktig å lagre dem (jf. Bokføringsloven) eller lagrer dem i forbindelse med rettskrav.

Du har rett til å be om at behandling av dine personopplysninger begrenses.

Du har rett til å protestere mot en behandling av personopplysninger, i tilfeller der vi behandler på bakgrunn av en interesseavveining.

Du har rett til å be oss sende dine opplysninger til en annen behandlingsansvarlig (dataportabilitet).

Du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger. Vi setter stor pris på at du sier ifra dersom du mener vi ikke overholder reglene. Du kan også klage direkte til Datatilsynet.

3.     Behandling av personopplysninger

Når du bestiller en tjeneste på www.renglede.no, vil vi behandle navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette gjør vi for å kunne kontakte deg og levere tjenesten du har bestilt. Vi bruker også telefonnummer og e-postadresse for å kontakte deg i forbindelse med tjenesten, og for å sende deg oppdateringer og påminnelser. Disse kan administreres via Min side.

Når du sender oss en e-post eller kontakter oss per telefon en med forespørsel om tilbud på en tjeneste, vil vi behandle navn, e-postadresse og adresse for å kunne svare på henvendelsen din.

4.     Databehandlere

Vi sikrer dine personopplysninger gjennom en kontrakt med våre databehandlere, slik at behandlingen vil gjennomføres i samsvar med personvernlovgivningen.

Liste over kategorier av tredjeparts databehandlere:

  • Tjenesteleverandører, for eksempel utskriftstjenester, innkrevingstjenester, kredittopplysningsleverandør,
  • IT-tjenesteleverandører, skytjeneste
  • Salgs- og markedsføringspartnere

5.     Sletting av personopplysninger

Vi lagrer dine personopplysninger under hele kundeforholdet ditt. Dersom du avslutter ditt kundeforhold vil vi lagre opplysningene i 3 år for å kunne behandle eventuelle klager og rettskrav, og begrensede personopplysninger i ytterligere 2 år i henhold til Bokføringsloven (totalt 5 år). En oversikt over cookies (informasjonskapler), informasjon om lagringstid og muligheten til å administrere cookies finner du på www.renglede.no.